Valokuvaajan blogi

Valokuvaaja Sari Muhosen blogi. Täällä on tarinoita kuvatuista projekteista.

Tämä ajankohtainen kuvasarja kuvastaa lasten pelkoa näin korona-aikaan.

Valokuvissa voi näkyä myös harrastus.
Kuvan ei tarvitse olla perinteinen, vaikkapa voidaan vaikuttaa kuvan tunnelmaan. Kuvista voidaan muokata värikkäitä kokonaisuuksia.

Järjestän myös Ihana Nainen elämyspäiviä, joissa kolmen tunnin hemmottelussa tehdään meikkaus, kampaus ja stailaus sekä valokuvaus. Päivä järjestetään kerran kuussa ja tapahtumasta ilmoillaan Facebook-sivuillani. Lisää tyylistä Ihana Nainen sivulla.

Kuvasin syyslomalla poikaani vanhan ajan hegessä maalaismiljöössä Pyhäjärvellä mummolassa. Kuvaan siis miljöössäkin ja voit ehdottaa paikkaa ja tyyliä, niin suunnitellaan kuvaus yhdessä.

Kiertelimme poikani kanssa Jyväskylässä Alvar Aallon suunnittelemia kohteita. Mielestäni näiden kuvien tyyliin sopii voimakas kontrasti ja graafinen ulkoasu.

Mitä kuuluu pitkään jatkuneelle tatuointikuvausprokkikselle? MQEP-jyrytys on siirtynyt koronan vuoksi keväälle 2021. Kuvaan edelleen vielä muutamat tyypit uudelleen, koska vaihdoin valaisutyyliä kesken projektin. Sarjaa on tarjottu Galleria Ratamoon Jyväskylään ja Galleria Nykyaikaan Tampereelle, kuitenkaan hyväksytyksi sarja ei ole tullut. Eli jos tiedät sopivan näyttelypaikan, niin vinkkaa toki minulle.